Fotografie Botez

Servicii fotografie botez – daca stai sa te gandesti, pregatirea unei eveniment cum este o nunta sau un botez este identica cu pregatirea unui film in care joci un rol principal. Actorii cunosc scenariul, isi repeta replicile, exista machiaj, costume si obiecte de recuzita care fac diferenta. De asemenea, exista o echipa de scenaristi, cameramani, fotografi, editori de montaj, sunet, lumini, scena si efecte speciale, iar fiecare secventa in parte este atent pregatita (pregatirea mirilor pentru nunta sau a copilului pentru botez, obiceiurile, ceremonia religioasa, sedinta foto si video, primirea invitatilor, valsul mirilor, taierea tortului, etc.).
Ulterior, prin servicii de fotografie botez, prin editarea individuala a fotografiilor, montarea si colorizarea filmarilor si editarea sunetului conturam filmul evenimentului tau.
Ai putea fi tentat sa incepi sa cauti un regizor bun pentru ca experienta acelei zile sa devina un adevarat film, insa nu este nevoie: suntem licentiati in imagine de film, arta fotografica, sunet si montaj si va punem la dispozitie experienta noastra in organizarea de evenimente de mica sau mare amploare.

Fotografie botez

Vizualizeaza portofoliu foto video nunta botez 2015

Pachete fotografie botez

Pachete /
optiuni si momente
Foto Botez buget
max. 50 invitati
Foto Botez standard
max. 50 invitati
Foto Botez deluxe
max. 50 invitati
Pregatiri
Ceremonie religioasa
Fotografii de grup
Restaurant
Album photobook
10 file 25x50, coperta foto

10 file 30x60, coperta piele, cutie
Foto-marturii incluse
25 buc

50 buc
ExportLivrare digitala prin Digi StorageLivrare digitala prin Digi StorageStick USB personalizat in cutine din lemn lucrata manual
Galerie online
Pret130 €225 €330 €
PromoDiscount 5 % pentru pachetul Foto+VideoDiscount 10 % pentru pachetul Foto+VideoDiscount 12 % pentru pachetul Foto+Video

Optionale:

  • Al doilea fotograf botez full time: 100 €
  • Foto-marturii de botez: 5 RON/buc
  • Photo Slideshow botez: 20 €
  • Extra Bluray de botez personalizat: 10 €
  • Extra DVD de botez personalizat: 7 €
  • Album photobook de botez: consulta oferta
  • Fotografii de botez printate: consulta oferta
Fotografie Botez was last modified: by