Sedinte foto

PROMOTIE: SEDINTE FOTO BOUDOIR – HOTEL de la 500 400

  • La cerere se ofera si servicii de make-up profesional, aplicare de gene false si hairstyling, acestea se achita separat
  • Taxa hoteliera este inclusa
  • Durata sedintei foto este de maxim 80 minute (3-4 tinute, orele suplimentare se tarifeaza cu 100 €)
  • Se realizeaza aproximativ 100 de fotografii, in format digital
  • Se aleg si se editeaza 10 fotografii (luminozitate, contrast, corectie culoare, retusare textura si culoare piele si silueta) utilizandu-se tehnici avansate de prelucrare a pielii (frequency separation, inverted high pass, dodge & burn)
  • Pentru editarea suplimentara a mai multor fotografii pretul este de 25 € / foto
  • Fotografiile se livreaza standard, in format digital, prin transfer electronic, in max. 5 zile lucratoare
  • Pentru editarea si livrarea in regim de urgenta a fotografiilor in 2 zile lucratoare, se percepe o taxa suplimentara
  • Se percepe o taxa suplimentara in cazul in care este necesara ultra-editarea fotografiilor, sau pentru eliminarea tatuajelor complexe
  • Preturile afisate nu sunt negociabile

NOU: PACHETE VIDEOGRAFIE BOUDOIR

Vizualizeaza portofoliul extins

SMA Studio iti ofera experienta de a fi fotografiata ca in reviste, iti ofera un posing bun, un retouch bine facut si imaginea personalitatii tale prin fotografii care te reprezinta.

Ce inseamna experienta unica a unei sedinte foto sau al unui pictorial? Pe parcusul unei sedinte foto, SMA Studio pune accentul pe procesul creatiei, al transformarii si in final pe shootingul propriu-zis fie ca e vorba de fotografie glamour, boudoir, portret, sexy sau fashion.

Procesul creatiei

Procesul creatiei tine exclusiv de abordarea editoriala a shootingu-lui prin stabilirea conceptelor, locatiilor, expresivitatii, lookului si oricarui alt aspect care face diferenta dintre abordarea unei sedinte foto de revista si cateva fotografii obisnuite.

Procesul transformarii

201.jpg301.jpgb&a3.jpgb&a2.jpgb&a1.jpg

Niciuna dintre persoanele pe care le vezi nu este un model profesionist. Sunt persoane obisnuite, timide in fata camerei dar care apreciaza fotografia si inteleg cum sa o foloseasca in interesul lor.

Daca sunt persoane obisnuite cum pot arata atat de bine ? Avem o echipa de specialisti in domeniu care lucreaza pentru tine si stiu sa te puna in evidenta atat  prin editarea profesionala a fotografiilor cat si prin accentuarea calitatiilor tale.

Sedinta foto boudoir

Cand procesul transformarii s-a incheiat, incepem sedinta foto si cea mai importanta persoana esti TU.

Iti este permis sa schimbi mai multe tinute cu conditia sa ne incadram in timpul alocat sedintei foto.

 

Fotograful

Pentru un confort maxim, sedintele foto boudoir si procesarea fotografiilor sunt executate de Loredana Bratila.

Editarea fotografiilor

SMA Studio iti ofera pe langa sedinta foto in sine si experienta unui procesari foto de calitate, tinandu-se cont de toate aspectele: textura pielii, silueta, proportiile, semnele particulare si imperfectiunile corpului, utilizandu-se tehnici avansate de prelucrare a pielii (frequency separation, inverted high pass, dodge & burn)

1.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

Preturi

Pretul sedintelor foto incepe de la 500 € (exceptand ofertele promotionale) dar pentru ca iti oferim un produs personalizat, preturile sedintelor foto se stabilesc in functie de ceea ce SMA Studio creaza pentru tine.

Programari sedinte foto

Pentru a programa o sedinta foto sau pentru a cere informatii suplimentare contacteaza-ne print email, telefonic sau prin Whatsapp la 0722 950 535

Sedinte foto was last modified: by