Filmare Botez

Servicii filmare botez – daca stai sa te gandesti, pregatirea unei eveniment cum este o nunta sau un botez este identica cu pregatirea unui film in care joci un rol principal. Actorii cunosc scenariul, isi repeta replicile, exista machiaj, costume si obiecte de recuzita care fac diferenta. De asemenea, exista o echipa de scenaristi, cameramani, fotografi, editori de montaj, sunet, lumini, scena si efecte speciale, iar fiecare secventa in parte este atent pregatita (pregatirea mirilor pentru nunta sau a copilului pentru botez, obiceiurile, ceremonia religioasa, sedinta foto si video, primirea invitatilor, valsul mirilor, taierea tortului, etc.).
Ulterior, prin servicii de filmare botez, prin editarea individuala a fotografiilor, montarea si colorizarea filmarilor si editarea sunetului conturam filmul evenimentului tau.
Ai putea fi tentat sa incepi sa cauti un regizor bun pentru ca experienta acelei zile sa devina un adevarat film, insa nu este nevoie: suntem licentiati in imagine de film, arta fotografica, sunet si montaj si va punem la dispozitie experienta noastra in organizarea de evenimente de mica sau mare amploare.

Filmare botez

Vizualizeaza portofoliu filmare botez 2015

Pachete filmare botez

Pachete botez /
optiuni si momente
Filmare Botez buget
max. 50 invitati
Filmare Botez standard
max. 100 invitati
Filmare Botez deluxe
max. 150 invitati
Rezolutie FilmareFull HD 1080pUltra-HD 4K 2160pUltra-HD 4K 2160p
Pregatiri
Ceremonie religioasa
Restaurant
Montaj
Standard

Cinematografic

Cinematografic + Color Grading
Video-Marturii
Montaj Video Highlights
ExportFull HD 1080p - Livrare digitala prin Digi StorageUltra-HD 4K 2160p / Full HD 1080p - Livrare digitala prin Digi StorageUltra-HD 4K 2160p / Full HD 1080p - Stick USB personalizat in cutie din lemn, lucrata manual
Pret130 €225 €330 €
PromoDiscount 5 % pentru pachetul Foto+VideoDiscount 10 % pentru pachetul Foto+VideoDiscount 12 % pentru pachetul Foto+Video

Optionale:

  • Al doilea cameraman botez full time: 100 €
  • Filmare botez in Ultra-HD 4K 2160p: 75 €
  • Color grading & film look: 75 €
  • Video-marturii de botez: 15 RON/interviu
  • Montaj video tip Highlights de botez: 100 €
  • Extra Bluray video botez personalizat: 10 €
  • Extra DVD video botez personalizat: 7 €
Filmare Botez was last modified: by