Video CV

Prezentarea avantajelor unui Video CV

Video CV-ul ca si produs media, este creat special pentru a te ajuta sa obtii job-ul dorit. In contextul unei lungi perioade de recesiune, joburile sunt putine si concureta este extrema. Cum poti sa te evidentiezi, sa faci o impresie buna si sa iti cresti sansele de angajare ?

CV-ul tau poate sa nu fie bogat, sa aiba lacune seriose in privinta studiilor sau a experientei, insa ceea ce poti promova si nu poate fi trecut in varianta scrisa este personalitatea, farmecul tau, entuziasmul pentru ceea ce iti place sa faci si acea sclipire din ochii tai care convinge.

Video CV

Cum vei face asta ? Simplu.

Vei vorbi despre tine, despre ce iubesti cel mai mult in munca ta, despre ce te-a motivat sa evoluezi pentru ca despre toate acestea poti vorbi liber si deschis. In plus, sa fim seriosi, cine nu este entuziasmat sa vorbeasca despre realizarile sale?

Ce cuprinde acest material video? Structura este creata de noi astfel incat sa  imbinam Scrisoarea de Intentie cu experienta detaliata in CV. Noi inseram in material cele mai importante puncte, urmand ca detalii despre studii si experienta ta fie detaliate in varianta scrisa.

Avantajul este ca, inainte de a–ti citi CV-ul angajatorul are deja un background solid despre tine si il va parcurge nu ca pe un cumul de studii si foste joburi, ci ca educatia si experienta celui pe care tocmai l-a cunoscut in Video CV. Nu vei fi doar un nume scris pe o foaie de hartie ci vei avea un chip, o personalitate si o voce.

 

 

/

Ce trebuie sa cuprinda un Video CV ?

Prezentare

Ex: Ma numesc Surugiu Georgiana si povestea isi are inceputul o data cu clasa a-V-a, cand am descoperit ca telecomanda are intotdeauna nevoie de baterii rezistente pentru a putea schimba constant canalele de televiziune in cautare de spoturi publicitare noi si foarte interesante. Continuarea este reprezentata de interpretarea personajelor din reclame in pauzele de la scoala.

De ce aleg sa aplic pentru postul respectiv ?

Ex: Pentru un post de Concept Designer sau de Asistent Manager Marketing si Relatii Publice ma recomanda atat studiile, cat si dorinta de a face performanta in orice domeniu, placerea de a lucra in echipa, spiritul inovator si multitudinea de idei si informatii acumulate in urma experientelor traite, faptul ca sunt o persoana comunicativa si sociabila.

Realizari

Ex: Pana acum am lucrat la B’n’B New Media in departamentul de creatie primind o diploma pentru creativitate si spontaneitate in cadrul companiei, apoi la HuBA ca reprezentant al sectiei de Relatii Publice, participand la conferinte de presa si discutand cu consumatorii.

Hobby

Ex: In timpul liber imi place sa organizez maratoane de filme, de scurtmetraje, spoturi publicitare la mine acasa in compania prietenilor, iar desenul si fotografia sunt doua activitati care ma definesc.

Incheiere

Ex: Daca aveti nevoie de idei noi, de profesionalism, dedicare completa intru indeplinirea scopului organizatiei si doriti sa imbunatatiti performantele companiei, ma puteti contacta la datele afisate pe ecran.

Pretul de productie al unui Video CV

Pretul productiei unui VIDEO CV incepe de la 400 RON, dar pentru ca iti oferim un produs personalizat, preturile se stabilesc in functie de ceea ce SMA Studio creaza pentru tine. Pentru programari sau alte informatii suplimentare contacteaza-ne !

Video CV was last modified: by